Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni heeft een enthousiast team de shoppers bedankt met 1.000 bloemen en 1.000 chocolatjes. Zo toonden stad en handelaars hun appreciatie voor iedereen die blijft shoppen in Landen. Het was ook het eerste weekend dat de Landense horeca hun klanten kon verwelkomen. Shoppen, bloemen, chocolade én een terrasje!

Landenkopen

Schepen voor lokale economie, Gary Peeters: ‘ Als stadsbestuur lanceerden we al enkele acties om shoppen in Landen te promoten. Zo werd de website www.winkeleninlanden.be gelanceerd en enkele facebookacties gestart. Deze actie sluit dus aan en combineert de promotie van onze handelaars en is ‘een serieus dikke merci’ voor alle Landense shoppers. ‘ aldus schepen Peeters.

“Ook de stationsstraat is opgevrolijkt met meer dan 200 kleurrijke lampionnen, een idee dat normaal gezien grootstedelijk is zoals Barcelona, Eindhoven,…. en we nu dus ook naar Landen brengen” zegt een enthousiaste schepen.